Сендвіч «бань мі» з паштетом і шинкою В’єтнамський сендвіч «бань мі» увійшов до списку найсмачнішої вуличної їжі. Чому б не приготувати таку знакову страву в домашніх умовах? Насиченого, оригінального й солодкуватого смаку можна досягти за допомогою гірчиці «Американської» від Торчин®, яка додасть нових гастрономічних відчуттів вашій перекусці.

Сендвіч «бань мі» з паштетом і шинкою

  • Візьми на пікнік
  • Літня страва
  • Миттєве
  • Азіатська кухня

Опис:

В’єтнамський сендвіч «бань мі» увійшов до списку найсмачнішої вуличної їжі. Чому б не приготувати таку знакову страву в домашніх умовах? Насиченого, оригінального й солодкуватого смаку можна досягти за допомогою гірчиці «Американської» від Торчин®, яка додасть нових гастрономічних відчуттів вашій перекусці.

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 60 г
  • Морква по-корейському — 40 г
  • Огірок — 1 шт.
  • Курячий паштет — 80 г
  • Шинка — 100 г
  • Кіндза — 20 г
  • Перець чилі — за смаком
  • Французький багет — 1 шт.
  • Вершкове масло — 50 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Булочку розріжте вздовж. Підсушіть, змастіть нижню частину маслом, відтак — паштетом. Верхню частину змастіть гірчицею.

  • 2

    Складіть сендвіч, виклавши свіжий огірок на паштет, потім шинку, моркву, кіндзу, подрібнений чилі.

  • 3

    Трохи підсмажте перед поданням на стіл.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків