Рецепти

Сендвіч «бань мі» з паштетом і шинкою

Вьетнамский сэндвич «бань ми»
Вьетнамский сэндвич «бань ми»
Вьетнамский сэндвич «бань ми»
Вьетнамский сэндвич «бань ми»
Вьетнамский сэндвич «бань ми»
prev
next
Вьетнамский сэндвич «бань ми»

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 60 г
  • Морква по-корейському — 40 г
  • Огірок — 1 шт.
  • Курячий паштет — 80 г
  • Шинка — 100 г
  • Кіндза — 20 г
  • Перець чилі — за смаком
  • Французький багет — 1 шт.
  • Вершкове масло — 50 г
  1. Булочку розріжте вздовж. Підсушіть, змастіть нижню частину маслом, відтак — паштетом. Верхню частину змастіть гірчицею.
  2. Складіть сендвіч, виклавши свіжий огірок на паштет, потім шинку, моркву, кіндзу, подрібнений чилі.
  3. Трохи підсмажте перед поданням на стіл.

В’єтнамський сендвіч «бань мі» увійшов до списку найсмачнішої вуличної їжі. Чому б не приготувати таку знакову страву в домашніх умовах? Насиченого, оригінального й солодкуватого смаку можна досягти за допомогою гірчиці «Американської» від Торчин®, яка додасть нових гастрономічних відчуттів вашій перекусці.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися