Шашлик з телятини в маринаді з базиліку

Шашлик з телятини в маринаді з базиліку

  • Літня страва

Опис:

Інгредієнти:

2,1 години, 1 порція

Інгредієнти:

  • Телятина – 350 гр
  • Вода газована – 500 мл
  • Базилік – 50 гр
  • Майонез Торчин «Європейський» – 150 гр
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр
  • Сіль морська, перець – за смаком
  • Кетчуп Торчин «До шашлику» – 100 гр
  • Лаваш – 1 шт

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Телятину нарізати кубиком 4-5 см, залити водою та залишити під накритою кришкою в холодильнику на 1 годину. Таким чином, м’ясо набереться вологи та буде більш соковитим.

  • 3

    Базилік перетерти в ступці с морською сіллю, перцем та цибулею. Змішати з майонезом. Дістати м’ясо та обсушити від зайвої вологи. Нанизати на шампур. Ретельно натерти сумішшю базиліка й майонезу. Залишити на 30 хвилин в холодильнику.

  • 4

    Смажити шашлик на добре розігрітому вугіллі 15-20 хвилин.

  • 5

    Подавати з підігрітим лавашем та кетчупом. Смачного!

     


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків