Стейк під соусом Торчин® «Сацебелі» Соковите м'ясо та знаменитий грузинський соус сацебелі настільки гарні разом, що не вимагають додаткового гарніру. Стиглі томати, сушені овочі та зелень, пажитник і коріандр зроблять м'ясо неймовірно ароматним. Справжній чоловічий рецепт!

Стейк під соусом Торчин® «Сацебелі»

Опис:

Соковите м'ясо та знаменитий грузинський соус сацебелі настільки гарні разом, що не вимагають додаткового гарніру. Стиглі томати, сушені овочі та зелень, пажитник і коріандр зроблять м'ясо неймовірно ароматним. Справжній чоловічий рецепт!

Інгредієнти:

20 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Стейки з яловичини
  • Соус Торчин® «Сацебелі»
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Наріжте стейки товщиною 2-3 см.

  • 2

    Присипте м'ясо перцем і сіллю.

  • 3

    На розігрітій сковороді обсмажте стейк по 3-5 хв із кожної сторони до появи темної скоринки.

  • 4

    Дайте стейку для соковитості настоятися 3 хв перед подачею до столу.

  • 5

    Для повноти смаку додайте запашний соус Торчин® «Сацебелі».

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків