Свинина з овочами та грушею Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.

Свинина з овочами та грушею

  • Варто спробувати!
  • Для романтичної вечері

Опис:

Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.

Інгредієнти:

40 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • 500г свинини

  • 3 ст. л. Соєвого Соусу Новаро

  • 50г крохмалю

  • морква

  • спаржа

  • болгарський перець

  • 2 ст. л. Кетчупу Лагідний

  • 1 ст. л. меду

Покрокова інструкція:

  • 1

    До 500г свинини додайте 3 ст. л. Соєвого Соусу Новаро®, 50г крохмалю і залиште маринуватись.

  • 2

    Висипаємо на сковорідку нарізані моркву, цибулю, спаржу та болгарський перець. Тушимо 3-5 хв на сильному вогні. Після чого додайте 2 ст. л. Кетчупу Лагідний, по 1 ст. л. меду і Соєвого Соусу Новаро® та 2 зубчики часнику. Тушимо на маленькому вогні 2-3 хв.

  • 3

    Обсмажте м’ясо 5-7 хв на невеликому вогні та додайте готові овочі.

  • 4

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків