Теплий салат з печінкою - чудова альтернатива важким стравам. Секрет - у комбінації інгредієнтів. Ніжна куряча печінка, солодкувата морква та перець, свіжа й хрустка селера - легкий салат для невимушеного вечора. Овочі у поєднанні з приправами надають печінці особливого смаку. Оригінально і так не схоже на давно знайоме олів’є чи вінігрет. Залийте усі компоненти сумішшю з оливкової олії, спецій, оцту та цукру. Запікайте у духовці 20 хвилин й одразу подавайте до столу. Просто та ефектно!
Інгредієнти:
Нарізати перець і моркву соломкою, цибулю — часточками, селеру — скибочками, часник подрібнити за допомогою преса.
У борошно додати щіпку приправи і в цій суміші обкачати печінку.
Викласти печінку на деко, застелене пергаментним папером, навколо неї викласти овочі.
Приправу змішати з соняшниковою олією, оцтом, часником і цукром. Суміш вилити на овочі й печінку.
Запікати в розігрітій духовці за температури 200 градусів протягом 20 хвилин.
Нарізати цибулю й посипати нею страву перед тим, як подавати на стіл.