Теплий салат під соусом Торчин® «Папрік» Сьогодні салати подають не тільки в якості холодних закусок, а й як повноцінні страви. Приємна температура макаронів і курячого м'яса з додаванням зелені та помідорів припаде до смаку любителям цікавих поєднань. Спробуйте заправити теплий салат соусом Торчин® «Папрік» зі шматочками солодкого перцю та здивуйте гостей новою стравою!

Теплий салат під соусом Торчин® «Папрік»

  • Для вечірки

Опис:

Сьогодні салати подають не тільки в якості холодних закусок, а й як повноцінні страви. Приємна температура макаронів і курячого м'яса з додаванням зелені та помідорів припаде до смаку любителям цікавих поєднань. Спробуйте заправити теплий салат соусом Торчин® «Папрік» зі шматочками солодкого перцю та здивуйте гостей новою стравою!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Макарони – 300 г
  • Соус Торчин® «Папрік»
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець
  • Томати черрі
  • Руккола

Покрокова інструкція:

  • 1

    Обсмажте куряче філе з невеликим додаванням соняшникової олії, присипте сіллю та перцем.

  • 2

    Відваріть макарони у підсоленій воді.

  • 3

    До макаронів додайте помідори чері, руколу або листя салату та нарізану довгими смужками курку.

  • 4

    Заправте салат соусом Торчин® «Папрік» – він надасть папрічну нотку та насичений смак салату.

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків