Тісто для пасти й лазаньї

Тісто для пасти й лазаньї

  • Варто спробувати!
  • Італійська кухня
  • Страва вихідного дня

Опис:

Інгредієнти:

25 хв.,

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 400 г;
  • куряче яйце — 3 шт.;
  • яєчні жовтки — 3 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 50 г;
  • сіль — 5 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Борошно просіяти, змішати з сіллю.

  • 2

    Додати жовтки та яйця, замісити тісто.

  • 3

    Вимішувати протягом 10 хвилин.

  • 4

    Додати майонез, вимішати ще 3 хвилини.

  • 5

    Замотати в плівку й заховати в холод на годину.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків