Томатна сальса з тертої квасолею і жовтком Сальса — це мексиканський гострий соус на томатній основі. Можна використовувати її як заготовку для інших страв, а також просто мочати в неї тортилью, грінки або хлібці. Прекрасний варіант для раптової вечірки з друзями.

Томатна сальса з тертої квасолею і жовтком

  • Варто спробувати!

Опис:

Сальса — це мексиканський гострий соус на томатній основі. Можна використовувати її як заготовку для інших страв, а також просто мочати в неї тортилью, грінки або хлібці. Прекрасний варіант для раптової вечірки з друзями.

Інгредієнти:

20 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Томати — 150 г
  • Ріпчасту цибулю - 50 г
  • Квасоля — 50 г
  • Зелень
  • Яйце перепелине
  • Сіль, перець
  • Для соуса:Кетчуп Торчин® «Лагідний»
  • Гірчиця в зернах

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

  • 2
    Приготуйте соус: кетчуп Торчин® «Лагідний» змішайте з гірчицею в зернах.
  • 3
    Лук і томати нарізати кубиками. Змішати з соусом і подрібненою зеленню.
  • 4
    Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків