Рецепти

Томатно-цитрусовий соус «Конфі»

Додати спеції, кетчуп Торчин® «Чилі» і томити протягом 10-15хв. Наприкінці додати мед.
Залити у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із птиці.
На розпечену сковорідку налити олію та підсмажити нарізану кубиком м'якоть апельсина.
Томатно-цитрусовий соус «Конфі»
prev
next
Томатно-цитрусовий соус «Конфі»

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 300 г
  • Лавровий лист - 1шт
  • Мед - 30 гр
  • Цукор - 50 гр
  • Сіль - 10 гр
  • Апельсини (м'якоть) - 300 гр + 5 гр цедри
  • Карі сухий - 5 гр
  • Олія оливкова - 25 гр
  • Перець духмяний - 4 гр
  1. На розпечену сковорідку налити олію та підсмажити нарізану кубиком м'якоть апельсина.
  2. Додати спеції, кетчуп Торчин® «Чилі» і томити протягом 10-15хв. Наприкінці додати мед.
  3. Залити у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із птиці.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися