Тортилья з куркою та овочами Тортилья – це мексиканський тонкий коржик із кукурудзяного або пшеничного борошна, практично всіма улюблений лаваш. Начинку для цього хрусткого коржа можна приготувати з будь-яких інгредієнтів. Тортилья (або лаваш) по-мексиканськи не вимагає особливого сервирування. Овочі, курка, квасоля та гоструватий соус «Мехікано» – все, що потрібно для дружнього перекусу або пікніка.

Тортилья з куркою та овочами

  • Для вечірки

Опис:

Тортилья – це мексиканський тонкий коржик із кукурудзяного або пшеничного борошна, практично всіма улюблений лаваш. Начинку для цього хрусткого коржа можна приготувати з будь-яких інгредієнтів. Тортилья (або лаваш) по-мексиканськи не вимагає особливого сервирування. Овочі, курка, квасоля та гоструватий соус «Мехікано» – все, що потрібно для дружнього перекусу або пікніка.

Інгредієнти:

20 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • Тортилья або лаваш – 3-4 шт.
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Квасоля – 150 г
  • Томати – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Соус Торчин® «Мехікано»
  • Цибуля

Покрокова інструкція:

  • 1

    На розігрітій сковорідці обсмажте нарізані соломкою овочі протягом 5 хв.

  • 2

    Додайте трохи соусу Торчин® «Мехікано», потушкуйте ще 5 хв.

  • 3

    Обсмажте куряче філе з невеликим додаванням олії, присипте сіллю та перцем.

  • 4

    Поріжте філе довгими смужками.

  • 5

    Намастіть тортилью або лаваш соусом Торчин® «Мехікано».

  • 6

    Додайте смажені овочі, свіжі томати, зелень і курку.

  • 7

    За бажанням присипте тертим сиром.

  • 8

    Скрутіть рулети та смажте по 3 хв із кожного боку на сковорідці або на відкритому вогні.

  • 9

    Смачного по-мексиканськи!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків