Тріска з овочами вок Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Новаро® «З імбиром». Гастрономічне задоволення гарантовано!

Тріска з овочами вок

  • Для романтичної вечері

Опис:

Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Новаро® «З імбиром». Гастрономічне задоволення гарантовано!

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Філе тріски — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Болгарський перець — ½ шт.
  • Яблучний оцет — 1 ст. л.
  • Соєвий соус Новаро® «З імбиром» — 80 мл
  • Тертий імбир — 1 ч. л.
  • Кукурудзяне борошно — 2 ст. л.
  • Олія для смаження — 50 г

Покрокова інструкція:

  • 1
    Філе тріски висушіть рушником від вологи. Маринуйте в соєвому соусі Новаро® «З імбиром» 30 хвилин.
  • 2
    Овочі наріжте соломкою.
  • 3
    Мариноване філе пропаніруйте в кукурудзяному борошні й обсмажте на сковороді шкуркою догори (для того, щоб філе не згорнулося трубочкою). Відтак — на шкурці до готовності. Зніміть на серветку і позбавтесь від зайвого жиру.
  • 4
    Цибулю та моркву киньте в розпечений вок і швидко обсмажте протягом 30 секунд, відтак додайте овочі й обсмажте ще 1 хвилину. Потім додайте тертий імбир і соєвий соус Новаро® «З імбиром» — 30 секунд і знімайте.
  • 5
    Ще гарячу рибу — нарізану шматочками або цілим філе — викладіть на пласку тарілку і посипте овочами вок.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків