Різотто з гарбузом Гарбузове різотто - яскраве, ситне і смачне блюдо, приготувати яке зовсім нескладно. Воно зачарує вас теплим жовтим кольором і неповторно ніжним смаком. А овочева приправа додасть страві збалансований смак і нотки овочевого ансамблю. Різотто з гарбуза - чудовий варіант для тих, хто хоче внести в свій раціон не тільки смачне і корисне блюдо, але і яскраві фарби, які піднімуть настрій і зарядять позитивом на весь день

Різотто з гарбузом

  • Варто спробувати!

Опис:

Гарбузове різотто - яскраве, ситне і смачне блюдо, приготувати яке зовсім нескладно. Воно зачарує вас теплим жовтим кольором і неповторно ніжним смаком. А овочева приправа додасть страві збалансований смак і нотки овочевого ансамблю. Різотто з гарбуза - чудовий варіант для тих, хто хоче внести в свій раціон не тільки смачне і корисне блюдо, але і яскраві фарби, які піднімуть настрій і зарядять позитивом на весь день

Інгредієнти:

40 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Гарбуз мускатний - 700 г

  • Вершкове масло - 40 г

  • Оливкова олія - 40 мл

  • Вода – 1,2 л

  • Продовгуватий рис (н-р: арборіо) - 350 г

  • Цибуля ріпчаста - 100 г

  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Очистіть гарбуз: приберіть насіння, а м'якоть поріжте кубиками з ребром 1-1,5 см.

  • 2

    Дрібно нарізану цибулю пасеруйте на оливковій олії до прозорості, потім додайте гарбуз і готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким.

  • 3

    Додайте рис, перемішайте та готуйте 3-4 хвилини.

  • 4

    Додайте багатий на овочевий смак і аромат бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».

  • 5

    Підливайте його невеликими порціями, постійно помішуючи рис і чекаючи повного вбирання рисом бульйону перед додаванням нової порції.

  • 6

    Додайте вершкове масло і подавайте на стіл.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків