В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН® Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.

В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН®

  • Візьми на пікнік
  • Азіатська кухня

Опис:

Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Паштет — 120 г

  • Майонез Торчин® «Європейський» — 40 г

  • Моркова — 50 г

  • Солоний огірок - 30 г

  • Солодка булка — 1 шт.

  • Кінза — 10 г

  • Зелена цибуля— 10 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчін® «Європейський». Потім подрібнити в блендері. Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчін® «Європейський», другу - паштетом. В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок. В'єтнамський бан-ми готовий!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків