Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.
Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.
В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.
В'єтнамський бан-ми готовий!
Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.
Інгредієнти:
Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.
Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.
В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.
В'єтнамський бан-ми готовий!