В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН® Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.

В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН®

  • Швидкий рецепт
  • Візьми на пікнік
  • Азіатська кухня

Опис:

Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Паштет — 120 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 40 г
  • Моркова — 50 г
  • Солоний огірок - 30 г
  • Солодка булка — 1 шт.
  • Кінза — 10 г
  • Зелена цибуля— 10 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.

  • 2

    Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.

  • 3

    В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.

  • 4

    В'єтнамський бан-ми готовий!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків