Вінегрет за рецептом Торчин® Салат вінегрет – прикраса будь-якого святкового столу. Торчин® пропонує вам спробувати приготувати цю страву по-особливому. Секрет – у соусі на основі м’якоті печеного яблука з медом та майонезом Торчин® «Делікатесний». Ваші гості та ви просто не впізнаєте давно знайому страву!

Вінегрет за рецептом Торчин®

Опис:

Салат вінегрет – прикраса будь-якого святкового столу. Торчин® пропонує вам спробувати приготувати цю страву по-особливому. Секрет – у соусі на основі м’якоті печеного яблука з медом та майонезом Торчин® «Делікатесний». Ваші гості та ви просто не впізнаєте давно знайому страву!

Інгредієнти:

80 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Печена картопля – 100 г

  • Буряк печений – 100 г

  • Печена морква – 100 г

  • Горошок зелений – 50 г

  • Солоний огірок – 100 г

  • Зелень

  • Сіль, перець

  • Інгредієнти для заправки:

  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 3 ст. л.

  • М'якоть печеного яблука – 2 ст. л.

  • Мед – 10 г

  • Сіль

Покрокова інструкція:

  • 1

    Овочі нарізати великими кубиками, викласти на деко і запікати до готовності при температурі 180° С.

  • 2

    Для приготування заправки змішати майонез Торчин® «Делікатесний», м'якоть печеного яблука, мед і сіль за смаком.

  • 3

    Запечені овочі заправити та перед подачею прикрасити зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків