Закуска з баклажанами Брускетта – найпростіша традиційна італійська страва для легкого перекусу. Скибочки багета з різноманітними поєднаннями овочів, сирів або м'яса неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітворі. Відмінність брускетти від бутерброда або тосту – скибочки хліба, що попередньо обсушені у духовці або на грилі. Спробуйте зробити брускетту за нашим рецептом, а соус Торчин® «Часниковий» ідеально підійде до баклажанної начинки та додасть пікантності.

Закуска з баклажанами

  • Вітамінна бомба
  • Візьми на пікнік

Опис:

Брускетта – найпростіша традиційна італійська страва для легкого перекусу. Скибочки багета з різноманітними поєднаннями овочів, сирів або м'яса неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітворі. Відмінність брускетти від бутерброда або тосту – скибочки хліба, що попередньо обсушені у духовці або на грилі. Спробуйте зробити брускетту за нашим рецептом, а соус Торчин® «Часниковий» ідеально підійде до баклажанної начинки та додасть пікантності.

Інгредієнти:

20 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • Підрум'янений в духовці багет – 1 шт.
  • Баклажани – 1 шт.
  • Томати – 3 шт.
  • Фета – 200 г
  • Соус Торчин® «Часниковий»
  • Сіль, перець
  • Базилік

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підрум'яньте в духовці шматочки багета.

  • 2

    На грилі підсмажте овочі, нарізані кружальцями та часточками: томати, баклажани, цибулю та перець.

  • 3

    Потім овочі дрібно наріжте, додайте сіль і перець.

  • 4

    На дошці розкладіть шматочки підрум'яненого багета та змастіть соусом Торчин® «Часниковий».

  • 5

    Зверху викладіть начинку з овочів, присипте сиром фета та базиліком.

  • 6

    Перфетто!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків