Запечена макрель тартар

Запечена макрель тартар

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері

Опис:

Інгредієнти:

45 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • макрель (скумбрія) — 1 шт.;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 100 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • кріп — 5 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • виноградні листки — 8 шт.;
  • білий хліб — 100 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Надрізати спину рибини вздовж, від голови до хвоста. Витягнути хребет, підчищаючи маленьким ножем філе (можна ложкою). Промити.

  • 3

    Рибу посолити й поперчити всередині.

  • 4

    М’якуш лимона нарізати з селерою кубиками, додати нарізану зелень, цукор і покласти цей салат усередину риби. Закрити розріз хлібом, поклавши всередину (він буде вбирати сік під час запікання). Зробити маленькі насічки на шкірі.

  • 5

    Рибу загорнути в листки винограду й викласти на деко. Запікати 25—30 хвилин за температури 200 градусів.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків