Запечений цибулевий суп Цибулевий суп – годрість французької кухні. Ця страва стане справжнім відкриттям не тільки через свій ніжний вишуканий смак, а й через велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, що містить цибуля. Готуйте правильно та корисно!

Запечений цибулевий суп

Опис:

Цибулевий суп – годрість французької кухні. Ця страва стане справжнім відкриттям не тільки через свій ніжний вишуканий смак, а й через велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, що містить цибуля. Готуйте правильно та корисно!

Інгредієнти:

50 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Бульйон або вода – 630 г
  • Цибуля ріпчаста – 360 г
  • Цибуля-порей – 150 г
  • Майонез Торчин® «Европейский» – 150 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Хліб (сухарики) – 15 г
  • Сіль, цукор, перець, коріандр, чебрець – по 3 г
  • Часник – 2 зубчики

Покрокова інструкція:

  • 1

    Спеції потовкти в ступці з часником.

  • 2

    Цибулю ріпчасту посипати спеціями та запекти у фользі при температурі 180° С.

  • 3

    У сотейнику карамелізувати цибулю-порей: обсмажити її на вершковому маслі, додати цукор і протушкувати.

  • 4

    Потім збити у блендері до однорідної текстури, а після протерти через сито.

  • 5

    При подачі посипати обсмаженими сухариками.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків