Запіканка Пот Пай Пот Пай – знаменитий американський пиріг із м’ясною начинкою. Спробуйте нову варіацію приготування цієї страви за рецептом від Торчин® із начинкою із фаршу з цибулею та зеленим горошком, заправленою кетчупом Торчин® «Лагідний». Це просто, швидко та дуже смачно. Оцініть!

Запіканка Пот Пай

  • Для вечірки

Опис:

Пот Пай – знаменитий американський пиріг із м’ясною начинкою. Спробуйте нову варіацію приготування цієї страви за рецептом від Торчин® із начинкою із фаршу з цибулею та зеленим горошком, заправленою кетчупом Торчин® «Лагідний». Це просто, швидко та дуже смачно. Оцініть!

Інгредієнти:

90 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Фарш (зі свинини та яловичини) – 120 г
  • Горошок зелений – 60 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Картопляне пюре – 300 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 60 г
  • Часник – 10 г
  • Сіль, перець, зелень

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю нарізати кубиками. Викласти на сковорідку та підсмажити з фаршем, часником і спеціями. Додати горошок і кетчуп Торчин® «Лагідний».

  • 2

    Викласти пюре у форму, зробити воронку, помістити в неї начинку і зверху закрити шапочкою з пюре.

  • 3

    Випікати 15 хвилин при температурі 200° С до появи рум'яної скоринки.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків