Запіканка з цвітною капустою й броколі Дуже смачна й легка у приготуванні запіканка із броколі та цвітної капусти додасть яскравих барв вашому столу. У цьому рецепті ми використали французький кулінарний прийом - гратенування. Він передбачає запікання усіх інгредієнтів до отримання апетитної хрусткої скоринки. Для цього овочі заливаються сумішшю з яєць, сиру та вершків. Темно-зелена броколі та яскраво-оранжева морква чудово гармоніюють із золотавим кольором запеченого сиру. Бездоганно!

Запіканка з цвітною капустою й броколі

Опис:

Дуже смачна й легка у приготуванні запіканка із броколі та цвітної капусти додасть яскравих барв вашому столу. У цьому рецепті ми використали французький кулінарний прийом - гратенування. Він передбачає запікання усіх інгредієнтів до отримання апетитної хрусткої скоринки. Для цього овочі заливаються сумішшю з яєць, сиру та вершків. Темно-зелена броколі та яскраво-оранжева морква чудово гармоніюють із золотавим кольором запеченого сиру. Бездоганно!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Капуста броколі — 80 г
  • Цвітна капуста — 80 г
  • Ріпчаста цибуля — 70 г
  • Морква — 70 г
  • Вершкове масло — 30 г
  • Сир — 50 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Вершки — 150 г
  • Приправа «10 овочів» — щіпка

Покрокова інструкція:

  • 1
    Капусту броколі й цвітну розібрати на суцвіття.
  • 2
    Цибулю й моркву нарізати кубиками середнього розміру й пасерувати до розм’якшення. Відтак додати цвітну капусту, броколі, щіпку приправи й припустити протягом 3 хвилин. Викласти у форму.
  • 3
    Збити яйця з вершками і приправою, додати натертий сир. Залити у форму.
  • 4
    Форму поставити в розігріту духовку й випікати за температури 200 градусів протягом 20 хвилин.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків