Інгредієнти:
- Помідори - 200 г
- Червона цибуля – ½ шт
- Сир бринза – 150 г
- Баклажани - 150 г
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» 1 ч. л.
- Дрібно наріжте цибулю та обсмажуйте її до золотистого відтінку.
- Протушкуйте томати до повного розм'якшення.
- Додайте 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 овочів», яка містить всі необхідні спеції та додасть нашому соусу насичений смак і аромат.
- Наріжте баклажан і бринзу тонкими скибочками.
- Зробіть пірамідку: баклажан - 1-2 столові ложки соуса – сир. Таким чином зробіть 3-4 шари.
- Змастіть форму для запікання олією.
- Складайте пірамідки прямо до форми. Якщо боїтеся, що пірамідка розвалиться - застроміть зубочистку у середину.
- Печемо 15-17 хвилин в духовці при температурі 180 ° С. Смачного!
Існує сотні рецептів лазаньї - прекрасної страви, яка підкорила серця і шлунки мільйонів людей. З цим рецептом ми приготуємо незвичайну лазанью, адже замість тіста будемо використовувати баклажани. У поєднанні з особливим томатним соусом і сиром вона назавжди підкорить ваших близьких. А вишуканий спосіб подачі дасть їм можливість відчути себе у справжньому ресторані, де готує визнаний шеф-кухар.