Рецепти

Баклажанна міні-лазанья

baklazhan_lazanya
Наріжте баклажан і бринзу тонкими скибочками. Зробіть пірамідку: баклажан - 1-2 столові ложки соуса – сир. Таким чином зробіть 3-4 шари. Змастіть форму для запікання олією. Складайте пірамідки прямо до форми. Якщо боїтеся, що пірамідка розвалиться - застроміть зубочистку у середину.
baklazhan_lazanya
baklazhan_lazanya
prev
next
baklazhan_lazanya

Інгредієнти:

  • Помідори - 200 г
  • Червона цибуля – ½ шт
  • Сир бринза – 150 г
  • Баклажани - 150 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» 1 ч. л.
  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажуйте її до золотистого відтінку.
  2. Протушкуйте томати до повного розм'якшення.
  3. Додайте 1 чайну ложку універсальної приправи Торчин® «10 овочів», яка містить всі необхідні спеції та додасть нашому соусу насичений смак і аромат.
  4. Наріжте баклажан і бринзу тонкими скибочками.
  5. Зробіть пірамідку: баклажан - 1-2 столові ложки соуса – сир. Таким чином зробіть 3-4 шари.
  6. Змастіть форму для запікання олією.
  7. Складайте пірамідки прямо до форми. Якщо боїтеся, що пірамідка розвалиться - застроміть зубочистку у середину.
  8. Печемо 15-17 хвилин в духовці при температурі 180 ° С. Смачного!

Існує сотні рецептів лазаньї - прекрасної страви, яка підкорила серця і шлунки мільйонів людей. З цим рецептом ми приготуємо незвичайну лазанью, адже замість тіста будемо використовувати баклажани. У поєднанні з особливим томатним соусом і сиром вона назавжди підкорить ваших близьких. А вишуканий спосіб подачі дасть їм можливість відчути себе у справжньому ресторані, де готує визнаний шеф-кухар.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися