Рецепти

Млинці з курячим жульєном

Млинці з курячим жульєном
Млинці з курячим жульєном
Млинці з курячим жульєном
Млинці з курячим жульєном
Млинці з курячим жульєном
prev
next
Млинці з курячим жульєном

Інгредієнти:

  • куряче філе – 100 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • цибуля ріпчаста – 50 г;
  • майонез Торчин® "Європейський" – 50 г;
  • морква – 50 г;
  • млинці – 2 шт.;
  • часник – 5 г;
  • зелень, перець, сіль.

Млинці з куркою – це улюблена страва багатьох. Готуються вони просто і швидко, а смак стане справжнім відкриттям для кожного завдяки крапельці магії від Торчин®. Якщо близьким закортіло чогось смачненького й особливого на вечерю, потіште їх такими млинцями. Самі млинці вже є повноцінним частуванням, а якщо в них загорнути соковите м'ясо, результат буде просто фантастичним. Традиційні млинці з куркою найчастіше готують із начинкою з курячого фаршу, обсмаженого з цибулею, але ми пропонуємо вам зробити їх по-новому з начинкою з курячого жульєну. Страва виходить дуже соковитою та ароматною. 
 

Рецепт млинців із жульєном – етапи приготування

  1. Почнемо приготування з підготовки начинки. Ріпчасту цибулю слід нарізати дрібними кубиками й обсмажити її до золотистості на попередньо розігрітій рослинній олії.
  2. Моркву нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до обсмаженої цибулі. Видавлюємо через прес зубчик часнику, солимо, перчимо за смаком.
  3. Куряче філе також нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо м'ясо на сковороду до овочів і добре перемішуємо.
  4. Поки м'ясо обсмажується, можна готувати соус, який зробить млинці з куркою соковитими й апетитними. Змішуємо в окремій мисці майонез Торчин® "Європейський", трохи сушеної паприки та 5 г видавленого через прес часнику. Добре все перемішуємо та додаємо на сковорідку до курки та овочів.
  5. Далі слід натерти сир на тертці та додати його до начинки. Обсмажуємо начинку поки сир зверху не розплавиться, після чого добре все перемішуємо - так млинці з жульєном набудуть приємної вершковості.
  6. Тепер можна починати загортати млинці з куркою. Для початку підготуйте миску з гарячою водою й опустіть у неї пір'я зеленої цибулі на 30 сек, після чого перекладіть їх на серветку, щоб зайва волога вбралася. У середину млинця кладемо ложку начинки і збираємо його в мішечок. Щоб мішечок не розвалився, перев'язуємо його підготовленим стеблинкою зеленої цибулі. Те ж саме проробляємо з усіма млинцями, що залишилися.

Готово! Млинці з соковитим ароматним курячим жульєном можна подавати до святкового столу. Страва смачно поєднується зі сметаною, але також і з іншими соусами.

Готуємо святкові млинці з куркою за рецептом Торчин®

Млинці з куркою готувала хоча б раз у житті кожна господиня. Це проста, апетитна і ситна страва, яка багатьом припадає до смаку. Але на святковий стіл хочеться подати щось більше ніж звичайні млинці.  Але насправді готувати млинці з куркою можна і до святкового столу, якщо спробувати їх зробити за нашим новим цікавим рецептом.
Для цього ми пропонуємо вам незвичайну подачу та оригінальну начинку. Млинці з куркою стануть ще кращими, якщо ви приготуєте начинку для них за авторським рецептом Торчин®. Це буде справжній жульєн з куркою – соковиті шматочки м'яса, золотисті обсмажені овочі, сир, що тягнеться, і пікантний соус на основі майонезу "Європейський". Швидше загортайте начинку в млинці, поки її ніхто не встиг з'їсти, адже перед нею неможливо встояти.
Щоб красиво подати млинці з куркою, ми пропонуємо загорнути їх не в рулетик, а в мішечок, перев'язаний зеленою цибулею. Така подача має більш оригінальний, святковий та естетичний вигляд на святковому столі. Повірте, від такої закуски ніхто не відмовиться і млинці вмить розлетяться зі столу.
 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися