Брауні – це шоколадний торт, улюблені ласощі американської дітвори. Спробуйте додати майонез замість розпушувача під час замішуванні тіста – мало хто знає про цей секрет, але ви здивуєтесь наскільки ніжним і пікантним стане тісто! Побалуйте ваших близьких смачним десертом – від охочих не буде відбою!
Інгредієнти:
Борошно – 2 ст.
Цукор – 1 ст.
Майонез Торчин® «Європейський» – 1 ст.
Ванільний екстракт – 2 ч. л.
Какао-порошок – 4 ст. л.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Вода – 3/4 ст.
Сіль – 1/2 ч. л.
Покладіть у тарілку 1 столову ложку майонезу Торчин® “Європейский”.
До майонезу додайте цукор, ванільний цукор та розпушувач.
Ретельно перемішайте та киньте дрібку солі.
Доповніть суміш 4 ложками какао-порошку та води.
Змішуйте інгрідієнти до однорідної маси.
Просійте борошно у густу какао-суміш та повністю перемішайте.
Залийте суміш у формочки та випікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Тепер доповніть брауні смачними допінгами та ласуйте.