Рецепти

Домашня курка в томатно-лимонному соусі

Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Курячі стегна заздалегідь замаринувати часником, чебрецем, сіллю, перцем і 50 г кетчупу. Залишити на 30 хвилин. Моркву нарізати кружальцями й трохи підсмажити на змащеній олією сковорідці.
Потім підсмажити курячі стегна з обох боків по 5—7 хвилин.
Суміш для маринаду: додати кетчуп, цукор, воду, вершкове масло, сік і цедру одного лимона. Поставити запікати разом з морквою й вичавленим лимоном на 20 хвилин.
Страва готова. Подавати з овочами, прикрасивши зеленню. Смачного!
Домашня курка в томатно-лимонному соусі
prev
next
Домашня курка в томатно-лимонному соусі
50 хв
4

Інгредієнти:

  • курячі стегна — 4 шт.;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 200 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • цукор — 50 г;
  • перець, сіль — до смаку;
  • чебрець — щіпка;
  • чеснок — 2 зубка;
  • вершкове масло — 30 г;
  • морква — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • 1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
  • 2.  Курячі стегна заздалегідь замаринувати часником, чебрецем, сіллю, перцем і 50 г кетчупу. Залишити на 30 хвилин. Моркву нарізати кружальцями й трохи підсмажити на змащеній олією сковорідці.
  • 3. Потім підсмажити курячі стегна з обох боків по 5—7 хвилин.
  • 4. Суміш для маринаду: додати кетчуп, цукор, воду, вершкове масло, сік і цедру одного лимона. Поставити запікати разом з морквою й вичавленим лимоном на 20 хвилин.
  • 5. Страва готова. Подавати з овочами, прикрасивши зеленню.
  • 6. Смачного!

Домашня курка у томатно-лимонному соусі – це несподівано, ефектно й дуже смачно! Не пропустіть момент, коли з повсякденних продуктів народжується кулінарний шедевр. М'ясо, просочене лимонним соком і спеціями, стає м'яким та соковитим. А в повітрі відчувається незвичайний аромат свіжозрізаної цедри. Поєднання кислого й солодкого, терпкого і пряного – це вже класика! Не пробували? Тоді скористайтеся нашим рецептом та порадуйте сім'ю новою варіацією вечері з домашньою курочкою.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися