Інгредієнти:
- курячі стегна — 4 шт.;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 200 г;
- лимон — 1 шт.;
- цукор — 50 г;
- перець, сіль — до смаку;
- чебрець — щіпка;
- чеснок — 2 зубка;
- вершкове масло — 30 г;
- морква — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- 1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- 2. Курячі стегна заздалегідь замаринувати часником, чебрецем, сіллю, перцем і 50 г кетчупу. Залишити на 30 хвилин. Моркву нарізати кружальцями й трохи підсмажити на змащеній олією сковорідці.
- 3. Потім підсмажити курячі стегна з обох боків по 5—7 хвилин.
- 4. Суміш для маринаду: додати кетчуп, цукор, воду, вершкове масло, сік і цедру одного лимона. Поставити запікати разом з морквою й вичавленим лимоном на 20 хвилин.
- 5. Страва готова. Подавати з овочами, прикрасивши зеленню.
- 6. Смачного!
Домашня курка у томатно-лимонному соусі – це несподівано, ефектно й дуже смачно! Не пропустіть момент, коли з повсякденних продуктів народжується кулінарний шедевр. М'ясо, просочене лимонним соком і спеціями, стає м'яким та соковитим. А в повітрі відчувається незвичайний аромат свіжозрізаної цедри. Поєднання кислого й солодкого, терпкого і пряного – це вже класика! Не пробували? Тоді скористайтеся нашим рецептом та порадуйте сім'ю новою варіацією вечері з домашньою курочкою.