Рецепти

Фіш енд чипс

Минтай розділити на філе за допомогою ложки й ножа (або взяти філе). Посолити, поперчити, змазати 1 ложкою майонезу й подрібненим розмарином, накрити та дати замаринуватися протягом 5 хвилин.
Приготувати кляр із 4 ложок борошна й 4 ложок крохмалю, крижаної води, 2 яєць. Обкачати рибу в борошні. Потім опустити в кляр і відразу — у киплячу олію. Готувати 5-6 хвилин.
На цій олії підсмажити запаніровану картоплю.
Приготувати соус: змішати подрібнений кріп, 3 ложки майонезу, сіль, перець, оцет, сметану.
Викласти картоплю й рибу на пергамент. Подавати з соусом і лимоном. Смачного!
Фіш енд чипс
prev
next
Фіш енд чипс
25 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • яблучний оцет — 5 г;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • тушка свіжомороженого минтая — 1 шт. (якщо філе, тоді 2 шт.);
  • сіль, перець — до смаку;
  • лимон — 4 часточки;
  • борошно — 5 ст. л.;
  • крохмаль — 4 ст. л.;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • часник — 1 зубок;
  • картопля, зварена в шкірці, — 1 шт.;
  • розмарин — щіпка;
  • сушений кріп — щіпка;
  • крижана вода — 80 мл;
  • олія для смаження — 300 г.
  1. Минтай розділити на філе за допомогою ложки й ножа (або взяти філе). Посолити, поперчити, змазати 1 ложкою майонезу й подрібненим розмарином, накрити та дати замаринуватися протягом 5 хвилин.

  2. Приготувати кляр із 4 ложок борошна й 4 ложок крохмалю, крижаної води, 2 яєць. Обкачати рибу в борошні. Потім опустити в кляр і відразу — у киплячу олію. Готувати 5-6 хвилин.

  3. На цій олії підсмажити запаніровану картоплю.

  4. Приготувати соус: змішати подрібнений кріп, 3 ложки майонезу, сіль, перець, оцет, сметану.

  5. Викласти картоплю й рибу на пергамент. Подавати з соусом і лимоном. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися