Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Європейський» — 300 г;
- желатин — 15 г;
- вода — 100 мл;
- картопля — 1 шт.;
- буряк — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- зелень — 30 г;
- сіль, перець — до смаку;
- слабосолона риба (сьомга, макрель) — 200 г.
Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Овочі варити до готовності в підсоленій воді. Натерти на тертці.
Желатин залити водою. Розчинити на водяній бані, трохи остудити й змішати з майонезом.
У тертий буряк додаємо майонез і викладаємо перший шар, формуючи прямокутник на харчовій плівці або фользі. Потім у терту моркву додаємо майонез і викладаємо другий шар, потім так само з картоплею — третій шар. Верхній шар — подрібнена зелень з майонезом. Формуємо за допомогою плівки прямокутну форму.
Рибу нарізаємо тоненькими скибочками й обкладаємо з трьох сторін. Загортаємо в плівку (фольгу) і ставимо в холодильник до застигання на 4 години.
Дістаємо, нарізаємо, подаємо. (Таку страву можна зберігати три дні).
Смачного!