Грецька мусака з баклажанами — Торчин® Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!

Грецька мусака з баклажанами — Торчин®

Опис:

Мусака з баклажанів — ідеальна страва для застілля у великій компанії. Вона має давнє грецьке коріння і багату історію. Завдяки додаванню кетчупу Торчин® «Лагідний» мусака набуває насиченого смаку й апетитного аромату. Смачного!

Інгредієнти:

60 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Біла риба — 300 г

  • Зелений горошок — 60 г

  • Ріпчаста цибуля — 60 г

  • Біле вино — 20 г

  • Томати — 300 г

  • Твердий сир — 30 г

  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 100 г

  • Соняшникова олія — 20 г

  • Часник — 10 г

  • Сіль, перець

  • Мускатний горіх

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино, тушкуємо. Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний». Викладаємо у форму шарами: томати, рибу і тертий сир. Запікаємо при 200 °С 20 хвилин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків