Рецепти

Гриль-стейк на кістці

Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
Гриль-стейк на кістці
prev
next
Гриль-стейк на кістці
170 хв
2

Інгредієнти:

  • стейк на кістці – 2 шт.;
  • олія рослинна – 3 ст. л;
  • часник – 2 зубки;
  • кетчуп Торчин® “Каррі”;
  • спеції за смаком; овочі для гриля – кабачок, перець, цибуля, помідор;
  • сіль за смаком.

Стейк на кістці – одна з найпопулярніших страв у любителів м'яса. Слово “стейк” походить від англійського слова “steak” і означає шматок м'яса, який був приготовлений методом обсмажування. Стейк став невід'ємною частиною кулінарної спадщини і набув популярності у всьому світі.

Сьогодні ми пропонуємо один із варіантів приготування стейку на кістці. М'ясо за таким рецептом вийде дуже м'яким, соковитим та ароматним.

Як приготувати соковитий стейк зі свинини?

Дотримуйтесь цієї інструкції:

  1. Якщо мʼясо знаходилося у холодильнику, перед приготуванням рекомендуємо його дістати і привести до кімнатної температури. Також важливо зазначити, що стандартний стейк зазвичай має товщину приблизно у 2-2,5 сантиметри.
  2. Підготовлений стейк слід проколоти виделкою в різних місцях і трішки відбити його.
  3. Далі натираємо мʼясо часником і рясно поливаємо олією. Після цього відправляємо свинину щонайменше на 2 години до холодильника.
  4. Нарізаємо всі овочі для гриля: перець, цибуля, помідори та кабачок. Добре змащуємо їх олією разом із спеціями.
  5. Після цього виймаємо м'ясо з холодильника і смажимо його на грилі разом з овочами по 5-6 хвилин з обох сторін.
  6. Потім знімаємо м'ясо з овочами з гриля і дозволяємо йому відпочити 5 хвилин. Рекомендуємо подавати страву на стіл разом з кетчупом “Каррі” від Торчин®.

Такий рецепт соковитого та ароматного стейку на кістці з легким копченим ароматом, приготований на грилі, стане чудовою альтернативою шашлику. Чудовим доповненням до м'яса стануть овочі: як приготовлені на грилі, так і свіжий овочевий салат.

Щоб підкреслити насичений смак, рекомендуємо до страви додати пікантний кетчуп Торчин® “Каррі”. Його помірна гострота, аромат спецій і прянощів нададуть страві східні нотки і зроблять ваш пікнік по-справжньому незабутнім.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися