Рецепти

Генд-рол з слабосолоною рибою

Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
Генд-рол з слабосолоною рибою
prev
next
Генд-рол з слабосолоною рибою

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
  • філе слабосолоної червоної риби — 200 г;
  • свіжий огірок — 2 шт.;
  • кріп — 10 г;
  • листки салату — 5 шт.;
  • норі (водорості) — 5 шт. (половинок);
  • лимон — ½ шт.
  • Рис:
  • круглий рис — 100 г;
  • вода — 250 мл;
  • яблучний оцет — 20 г;
  • білий винний оцет — 20 г;
  • сіль — щіпка;
  • цукор — 20 г.
  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. Рис ретельно промити 2-3 рази. Варити до готовності. Приготувати заправу, змішавши два види оцту, сіль, цукор до повного розчинення (можна трохи підігріти). Заправити рис і вимішати ретельно дерев’яною лопаткою.
  3. Огірок, рибу нарізати кубиками та змішати з подрібненим кропом і майонезом.
  4. Узяти один листок норі жорстким боком до себе, розгорнути до себе правим краєм на 45 градусів. Узяти кульку рису (приблизно 50 г) і викласти в лівому куті у формі трикутника.
  5. Потім, поклавши листочок салату, згорнути в конус, залишивши вгорі місце на начинку.
  6. Викласти начинку в конус. Подавати, прикрасивши лимоном.
  7. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися