Рецепти

Картопляний салат

4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
e1ed275e4a10fc55b4307eac832667db.jpg
75a2884d01c6385d47f62d5a76ec268a.jpg
cac5950b0bcac7b3fa68fbb5742078ea.jpg
571992ab4a8bbaafee2fd6747b70ff8a.jpg
e5c9aebdcc5f4683a4046ee50ec2cf4f.jpg
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg
prev
next
4fdf1e74b6d3c679233b66ca7fbe0143.jpg

Інгредієнти:

• картопля - 240 г;

• ковбаски копчені - 100 г;

• мариновані огірки – 60 г;

• цибуля ріпчаста - 80 г;

• приправа Торчин «10 овочів» – 1/2 ст. л.;

• гірчиця Торчин «Діжонська» - 20 г;

• мед – 20 г;

• рослинна олія - 60 г;

• рукола - 30 г.

Картопляний салат – це універсальна страва, яку можна приготувати по-різному. В нашому рецепті пропонуємо додати копченості, але також картопля чудово поєднується з оселедцем або грибами. Спробуйте!

  1. Відваріть картоплю в шкірці у підсоленій воді.
  2. Цибулю наріжте великими півкільцями та обсмажте в олії до золотистого кольору - перекладіть.
  3. Додайте до цибулі гірчицю, мед, приправу Торчин «10 овочів» – ретельно перемішайте.
  4. Очистіть картоплю і наріжте великими кубиками.
  5. Ковбаски наріжте невеликими шматочками і обсмажте на пательні. Додайте картоплю і обсмажте разом ще 2-3 хвилини - перекладіть.
  6. Наріжте кружальцями мариновані огірки - додайте до картоплі.
  7. Перекладіть у салат замариновану цибулю - ретельно все перемішайте.

Подавайте салат теплим або холодним!

Картопляний салат: страва для ситної вечері

Картопляний салат може стати повноцінною вечерею, особливо якщо додати м’ясні інгредієнти або рибу. Родзинкою салату є заправка на основі гірчиці Торчин «Діжонська» і приправи Торчин «10 овочів», яка об’єднує всі інгредієнти і додає салату пікантності. Рецепт картопляного салату досить простий, тому вам не доведеться витрачати багато часу та зусиль на його приготування. Особливо смакує такий салат у холодну погоду.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися