Рецепти

Кисло-солодкий суп по-шанхайськи

Кисло-солодкий суп по-шанхайськи
Кисло-солодкий суп по-шанхайськи
Кисло-солодкий суп по-шанхайськи
Кисло-солодкий суп по-шанхайськи
prev
next
Кисло-солодкий суп по-шанхайськи

Інгредієнти:

  • Сухарики — 25 г
  • Молоко — 500 г
  • Гарбуз — 500 г
  • Імбир — 16 г
  • Соєвий соус Торчин® «Імбирний смак» — 60 г
  • Оливкова олія — ​​20 г
  • Часник — 1 зубчик
  1. У глибокій сковороді на оливковій олії обсмажте до рум’яної скоринки гарбуз із імбиром і часником.
  2. Додайте до гарбуза молоко і варіть його до готовності під закритою кришкою.
  3. Збийте все блендером і заправте соєвим соусом Торчин® «Імбирний смак». Страва готова для подавання!

Якщо вам імпонує пікантна китайська кухня, то кисло-солодкий суп по-шанхайському стане ідеальним варіантом для оригінального та простого в приготуванні обіду. Шанхайці вважають, що родзинка страви — у поєднанні кислого, солодкого та гострого. Цього можна досягти завдяки додаванню соєвого соусу Торчин® «Імбирний смак». Суп матиме ароматний, пікантний, насичений і незабутній смак. Скуштуйте та перевірте самі!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися