Рецепти

Курка в гостро-солодкому соусі з гірчицею

Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
prev
next
Курка в гострому гірчично-медовому соусі

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • гірчиця Торчин® «Міцна» – 50 г;
  • гірчиця Торчин® «Лимонна з медом» – 30 г;
  • жовток – 1 шт.;
  • вершкове масло – 100 г;
  • мед – 50 г;
  • кунжут смажений – 20 г;
  • олія рослинна – 50 г.

Здавалося б, м'ясо та солодкий смак – дивне поєднання. А ось і ні! Екзотичні страви азіатської кухні з кисло-солодким смаком обожнює увесь світ. Спробуйте нашу кулінарну варіацію знаменитої курки у медово-гірчичному соусі. В основі рецепту – два види гірчиці від Торчин®, мед, смажений кунжут та спеції. Саме ці інгредієнти надають страві східного колориту!

  1. Куряче філе наріжте кубиком.
  2. Посоліть, поперчіть та запаніруйте філе у борошні.
  3. Для приготування соусу: додайте в сотейник жовток, гірчицю Торчин® «Міцна» та ретельно перемішайте вінчиком.
  4. Додайте гірчицю Торчин® «Лимонна з медом»  - перемішайте.
  5. Влийте в соус розтоплене вершкове масло тоненьким струмком, постійно помішуючи вінчиком.
  6. Соус прогрійте, щоб він загустів і в кінці додайте мед.
  7. Філе обсмажте до готовності на рослинній олії.
  8. Готову курочку додайте в гарячий соус, перемішайте і подавайте, посипавши кунжутом.

Смачного!

Варіації приготування курки в гостро-солодкому соусі

Експериментуйте зі співвідношенням гострого та солодкого, щоб створити ідеальний баланс смаків для вашої курки в гостро-солодкому соусі. Ось кілька рецептів для курки в гостро-солодкому соусі:

  1. Курка з апельсинами та чилі:

Обсмажте курку з обох сторін.

Приготуйте соус з апельсинового соку, чилі, меду та соєвого соусу.

Залийте курку соусом та тушкуйте до готовності.

  1. Курка в соусі "Теріякі" з перцем чилі:

Запечіть курку в соусі Торчин® "Теріякі".

Додайте нарізані кільця чилі перед подачею.

  1. Азіатська курка з соусом імбир-чилі:

Замаринуйте курку у соусі із соєвого соусу, імбиру, чилі, часнику та обсмажте.

Подавайте зі смаженим горіхами та зеленню.

  1. Курка в медово-соєвому соусі:

Замаринуйте курку в суміші меду, соєвого соусу, чилі, часнику та запечіть.

Подавайте зі смаженими овочами.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися