Рецепти

Курячі крильця «баффало» — з кетчупом Торчин®

Вимити і висушити крильця. Змішати кетчуп Торчин® «До шашлику», мед і спеції.
Замаринувати курячі крильця в соусі.
Запікати при температурі 180 ° С 30-40 хвилин. Смачного!
Курячі крильця «баффало» — Торчин®
prev
next
Курячі крильця «баффало» — Торчин®

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 8 шт;
  • кетчуп Торчин® “До шашлику” – 120 г;
  • мед – 20 г;
  • сіль, паприка, кмин, каррі – по 1 чайній ложці;
  • олія для фритюру.

Крильця Баффало – це страва, в якій курячі крила розділяються на окремі сегменти, які обсмажуються, і подаються з різними соусами. Ця страва отримала назву на честь штату Буффало, де в одному з барів і була вигадана нині легендарна закуска. У США крильця Баффало стали фірмовою стравою на футбольному турнірі Супербоул, який традиційно дивиться вся країна. Відмінна риса крилець Баффало – це хрустка скоринка, насичена ароматними спеціями та легкою солодкою ноткою.

Рецепт крилець Баффало: проста інструкція

  1. Ретельно промиваємо крила і видаляємо залишки пір'я. Гострим ножем розділяємо кожне крило на 3 частини вздовж суглобів. Відкладаємо кінчики крил, адже вони не знадобляться. Невикористані частини крилець можна заморозити для приготування курячого бульйону або використовувати для інших курячих закусок.
  2. Змішуємо сіль, паприку, каррі та кмин у мисці. Додаємо крила і  приправляємо їх цією сумішшю, ретельно перемішуючи, щоб приправи розподілились рівномірно по поверхні крилець.
  3. Розігріваємо гриль і обсмажуємо крила з обох боків, поки не з'явиться золотиста скоринка (приблизно 2,5 хвилини з кожного боку). Потім переміщуємо крильця до зони непрямого жару і готуємо їх ще 20-25 хвилин до повної готовності.
  4. Готуємо соус для заправки. Змішуємо кетчуп Торчин® “До шашлику”, мед і залишки приправ у мисці.
  5. Готові крильця додаємо до соусу, ретельно перемішуємо і подаємо на великій тарілці разом із свіжими овочами. Рекомендуємо подавати з морквою, селерою, томатами, цукіні, огірками та листям салату. Також до подачі можна підготувати різні види соусів, що підкреслять смак крилець, як-то соус Торчин® “Часниковий”, соус Торчин® “BBQ” та соус Торчин® “Бургер”.

Ця традиційна американська закуска може бути подана як самостійна страва або ж разом зі свіжими овочами.

Окрім гриля, їх також можна приготувати, запікаючи в духовій шафі або смажачи на сковороді. Крильця Баффало можна готувати з або без панірування. Панірування робить страву особливо хрусткою, а без нього скоринка вийде підсмаженою і більш м'якою з приємним ароматом меду і спецій.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися