Рецепти

Лінивий рататуй

Лінивий рататуй
Лінивий рататуй
Лінивий рататуй
Лінивий рататуй
prev
next
Лінивий рататуй

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Зелень
  • Майонез «Європейський» - 200г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець
  1. Для соусу змішати майонез Торчин® "Європейський", часник та спеції.
  2. Уздовж баклажана зробити надрізи на відстані 1 см один від одного, не дорізаючи до кінця ніжки. Опустити в киплячу воду на 2 хвилини.
  3. Помідори нарізати кружечками. Кожен надріз баклажана змастити майонезом «Европейський», покласти помідори і посипати сиром.
  4. Випікати 15 хвилин при температурі 200° С. Смачного!

Рататуй – відома у всому світі французька страва з овочів. Торчин® пропонує новий погляд на її приготування. За декілька хвилин ви можете приготувати смачний, оригінальний та яскравий лінивий рататуй. Спробуйте!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися