Рецепти

Овочева запіканка з бринзою

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Броколі розділити на однакові суцвіття. Моркву нарізати великими кубиками. Нарізати помідори й зелену цибулю.
Підсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з не дрібно порізаним часником. Наприкінці додати материнку й подрібнену зелену цибулю. Посолити.
У форму для запікання викласти підсмажені овочі (броколі, горошок). Покришити бринзу. Майонез збити з яйцями, сметаною, борошном. Посолити, поперчити. Залити овочі. Зверху викласти шматочки помідора. Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин.
Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!
Овочева запіканка з бринзою
prev
next
Овочева запіканка з бринзою
55 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 80 г;
  • зелений горошок — 40 г;
  • броколі — 160 г;
  • вершкове масло — 20 г;
  • морква — 1 шт.;
  • бринза — 100 г;
  • помідори — 60 г;
  • материнка — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • часник — 2 зубки;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 1 ст. ложка;
  • зелена цибуля — 10 г.

Цей ніжний та ароматний рецепт овочевої запіканки з бринзою стане чудовим вибором для легкого обіду чи вечері. Багатство смаків овочів та вершково-яєчного соусу з бринзою напевно порадує вас!

Основні етапи приготування

  1. Для початку необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти: броколі розділити на рівні суцвіття, моркву нарізати великим кубиком, як показано на відео. Нарізати помідори та зелену цибулю.
  2. Потім, необхідно обсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з крупно порубаним часником.
  3. Далі додайте орегано і рубану зелену цибулю. Не забудьте посолити!
  4. Після того як овочі обсмажаться, викладіть у форму для запікання всі овочі разом із броколі та горошком.
  5. Розкришіть бринзу.
  6. Окремо збийте майонез із яйцями, сметаною та додайте борошно. Не забудьте посолити та поперчити.
  7. Потім, залийте овочі. Зверху викладіть часточки помідора.
  8. Запікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Смачного!

Цікаві варіації овочевої запіканки

Ми пропонуємо Вам скуштувати різні варіації приготування овочевої запіканки. Ці рецепти дозволять вам експериментувати з різними смаками та кулінарними культурами, створюючи унікальні та апетитні страви на основі класичної овочевої запіканки.

Італійська овочева запіканка:

Додайте в овочеву суміш спочатку трохи подрібнених сушених томатів та нарізаних маслин. При подачі посипте свіжою базиліком та орегано для автентичного італійського смаку.

Середземноморська овочева запіканка:

В овочеву суміш додайте нарізані цукіні, баклажани та солодкий перець різнокольорових сортів. Підсоліть суміш і приправте чебрецем, розмарином та оливковою олією.

Грецька овочева запіканка:

Замість звичайної бринзи використовуйте грецький сир "фета". Додайте в овочеву суміш оливки, червону цибулю та свіжі трави, такі як меліса та кріп. При подачі посипте орегано та каперси.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися