Рецепти

Рис а-ля ризото

Рис а-ля ризото
Рис а-ля ризото
Рис а-ля ризото
Рис а-ля ризото
prev
next
Рис а-ля ризото

Інгредієнти:

  • Рис круглий - 200 г

  • Сир пармезан

  • Печериці

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.

  • Селера (корінь)

  • Майонез Торчин® «Європейський» - 70 г

  • Оливкова олія

  • Вино біле - 200 мл

  • Петрушка

  • Часник

  • Сіль, перець

  1. Цибулю ріпчасту, печериці та селеру нарізати дрібними кубиками та пасерувати в оливковій олії.
  2. Додати рис, залити вином і томити на слабкому вогні, подмішуючи та додаючи воду та вино, поки рис не буде готовий.
  3. Додати сир, майонез Торчин® «Європейський», спеції, зелень і дати страві настоятися кілька хвилин для смаку.

Різотто – старовинна італійська страва, яку подавали на прийомах, весіллях та інших важливих подіях ще у середньовічній Італії. З майонезом Торчин® «Європейський» ви надасте страві королівської ніжності, кремової структури та вишуканості!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися