Рецепти

Салат з мітболами і гречкою

Приготувати соус: з'єднати кетчуп Торчин® «Лагідний», гірчицю в зернах, мед та зелень. Перемішати.
З фаршу сформувати кульки і підсмажити.
Салат подрібнити, буряк нарізати смужками, сир натерти. Заправити салат соусом з кетчупом Торчин® «Лагідний» і спеціями. Викласти на тарілку м'ясні кульки, зверху посипати гречкою і полити залишками соусу. Смачного!
Салат з мітболами і гречкою — Торчин®
prev
next
Салат з мітболами і гречкою — Торчин®

Інгредієнти:

  • листя салату — 50 г;
  • відварений буряк - 50 г;
  • відварена гречка— 50 г;
  • тертий сир— 20 г;
  • яловичий фарш- 100 г;
  • сіль, перець;
  • базилік.

Для соусу:

  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 3 ст. л.;
  • гірчиця Торчин® «Діжонська»— 1 ч. л.;
  • мед;
  • зелень.

Звичайна гречка може бути не тільки гарніром, якщо застосувати трохи фантазії і кулінарного натхнення разом з Торчин®. Приготування цього салату не забере багато часу, а результат приємно здивує вашу родину або друзів.

  1. Приготуйте соус: поєднайте кетчуп Торчин® «Лагідний», гірчицю Торчин® «Діжонська», мед та зелень - ретельно перемішайте.
  2. До фаршу додайте сіль та перець за смаком. Сформуйте кульки і обсмажте їх.
  3. Салат подрібніть, буряк наріжте смужками, сир натріть.
  4. Заправте салат соусом.
  5. Викладіть на нього м'ясні кульки, зверху посипте гречкою і полийте залишками соусу. Смачного!

Варіанти приготування гречки

Гречка має довгу історію в світовій кухні. Ця культура вирощується вже тисячі років! Гречка стала важливою складовою раціону через свою високу харчову цінність та стійкість до вирощування в різних умовах. Ми підготували для вас підбірку простих рецептів, які допоможуть різноманітно та смачно використовувати гречку у ваших стравах:

  1. Гречана каша з овочами:

Обсмажте дрібно нарізану цибулю та моркву.

Додайте відварену гречку та тушкуйте разом. Приправте сіллю та перцем.

  1. Гречка з грибами:

Обсмажте порізані гриби з часником.

Додайте відварену гречку та вершкове масло -  смажте ще декілька хвилин.

  1. Гречаний салат з овочами:

Змішайте відварену гречку, нарізані помідори, огірки та зелень.

Полийте оливковою олією та додайте лимонний сік.

  1. Гречані котлетки:

Змішайте відварену гречку з яйцем, тертим сиром та сіллю.

Сформуйте котлетки та обсмажте на пательні.

  1. Гречані ліниві вареники:

Змішайте відварену гречку з домашнім сиром та цукром.

Сформуйте невеликі кульки та варіть у киплячій воді.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися