Інгредієнти:
- майонезний соус Торчин® «З часником» — 200 г;
- корінь селери — 500 г;
- арахіс — 100 г;
- чебрець — 1 ч. л.;
- сіль, перець — до смаку;
- сир пармезан (сухий твердий) — 100 г;
- цукор — 1 ст. л.
Підготувати всі потрібні інгредієнти. Корінь селери обчистити й нарізати скибочками завтовшки 5 мм. Потім посолити, поперчити, посипати чебрецем, цукром, намазати майонезом і сиром.
Викласти у форму для запікання, посипати товченим арахісом. Накрити фольгою, щільно закрити. І запікати 40 хвилин за температури 180 градусів. Після цього, знявши фольгу, ще запікати 15—25 хвилин до утворення рум’яної шкірочки.
Смачного!