Рецепти

Гратен селеровий з горіхами

Підготувати всі потрібні інгредієнти. Корінь селери обчистити й нарізати скибочками завтовшки 5 мм. Потім посолити, поперчити, посипати чебрецем, цукром, намазати майонезом і сиром.
Викласти у форму для запікання, посипати товченим арахісом. Накрити фольгою, щільно закрити.
Запікати 40 хвилин за температури 180 градусів. Після цього, знявши фольгу, ще запікати 15—25 хвилин до утворення рум’яної шкірочки. Смачного!
Гратен селеровий з горіхами
prev
next
Гратен селеровий з горіхами
90 хв
4

Інгредієнти:

  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 200 г;
  • корінь селери — 500 г;
  • арахіс — 100 г;
  • чебрець — 1 ч. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • сир пармезан (сухий твердий) — 100 г;
  • цукор — 1 ст. л.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти. Корінь селери обчистити й нарізати скибочками завтовшки 5 мм. Потім посолити, поперчити, посипати чебрецем, цукром, намазати майонезом і сиром.

  2. Викласти у форму для запікання, посипати товченим арахісом. Накрити фольгою, щільно закрити. І запікати 40 хвилин за температури 180 градусів. Після цього, знявши фольгу, ще запікати 15—25 хвилин до утворення рум’яної шкірочки.

  3. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися