Рецепти

Соте

соте
prev
next
соте

Інгредієнти:

  • філе яловичини (свинини) – 600 г;
  • суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса» - 4 ст.л.;
  • баклажан – 50 г;
  • перець болгарський – 50 г;
  • морква – 50 г;
  • яєчний білок – 1 шт.;
  • соєвий соус від Торчин® – 7 ст. л.;
  • томатний сік – 200г;
  • крохмаль – 4 ст. л.;
  • олія соняшникова – 3 ст. л.;

Соте – це легка французська страва, основою якої є різноманітні овочі. Особливо популярна вона влітку. Хоча соте частіше готують тільки з різноманітних сезонних овочей, інколи додають м’ясо. Спробуйте приготувати соте за нашим рецептом з приправою Торчин® «Таємниця смаку для м’яса». Суміш спецій надасть страві насиченого смаку, а часник – легкої гострої нотки.

  1. М’ясо та овочі наріжте кубиками.
  2. Для маринаду змішайте соєвий соус та суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса».
  3. Залийте м’ясо маринадом та залиште в холодильнику на 30 хв.
  4. Потім до м’яса додайте крохмаль та білок - перемішайте та обсмажте м’ясо на соняшниковій олії до хрумкої скоринки.
  5. Додайте овочі – пасеруйте все разом.
  6. Приправте сумішшю спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса», влийте томатний сік, накрийте кришкою та тушкуйте ще 20 хв.

Смачного!

Варіанти приготування страви

Варіантів приготування соте безліч. Ми підібрали для вас декілька нестандартних варіацій:

  1. Соте із морепродуктів з кокосовим молоком:

Обсмажте морепродукти, такі як креветки, кальмари або мідії, з овочами (наприклад, цибулею та помідорами), потім додайте кокосове молоко та азіатські спеції. Подавайте з рисом чи локшиною.

  1. Соте з картоплею та копченими ковбасками:

Приготуйте картоплю та цибулю на пательні, потім додайте нарізані копчені ковбаски і тушкуйте до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.

  1. Соте із грибів з білим вином:

Обсмажте різноманітні гриби з цибулею на пательні, додайте біле вино та продовжуйте готувати, поки не випарується алкоголь. Подавайте на тостах.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися