Рецепти

Стейк під соусом

Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"
prev
next
Стейк під соусом Торчин "Сацебелі"

Інгредієнти:

  • яловичий стейк — 2 шт.;
  • сіль, перець — за смаком;
  • оливкова олія для обсмажування;
  • соус Торчин® «Сацебелі» — 6 ст. л..

Соковитий яловичий стейк на пательні не обов’язково замовляти в ресторані. Ви можете приготувати його в домашніх умовах. Головне — правильно вибрати та підготувати м’ясо, а також стежити за ступенем прожарювання, обираючи ту, яка вам більше до смаку.

  1. Розігрійте сковороду й додайте олію.
  2. У ступці змішайте сіль, перець і ваші улюблені спеції.
  3. Натріть м’ясо, розрізане на стейки товщиною 3 см.
  4. Покладіть м’ясо на розпечену пательню і обсмажуйте до золотистої скоринки 3 хвилини. Потім переверніть і обсмажуйте стейк з іншого боку 5 хвилин.
  5. Зніміть, загорніть у фольгу і залиште відпочити на 10 хвилин.

Подавайте стейк обов’язково в гарячому вигляді - можна порізати його на тонкі смужки, а зверху не забудьте полити соусом Торчин® «Сацебелі». Він містить у складі соковиті ароматні томати і яскраві прянощі, які зроблять м’ясо ще смачнішим. Смачного!

Варіанти приготування стейка на пательні

Для початку необхідно визначитися з видом м’яса, саме від цього будуть залежати рекомендації з приготування. Стейк можна приготувати з:

  • яловичини;
  • індички;
  • курки;
  • свинини;
  • лосося.

До речі, сьогодні особливо популярні овочеві стейки з кольорової або білокачанної капусти.

Розберемо кілька цікавих рецептів:

1.Яловичий стейк у червоному вині, яке використовується в якості маринаду. М’ясо залишають у вині на 7–8 годин, після чого обсмажують на пательні гриль до відповідного  ступеня готовності.

2.Стейк, маринований у ківі. Яловичина ідеально поєднується з кислуватим екзотичним фруктом. Просто роздушіть кілька штук ківі й натріть ними сирий стейк. Маринувати м’ясо можна 40–45 хвилин. Цього буде достатньо, щоб воно набуло характерний свіжий смак.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися