Рецепти

Суп з броколі та яйцем пашот

Суп з броколі та яйцем пашот
Суп з броколі та яйцем пашот
Суп з броколі та яйцем пашот
Суп з броколі та яйцем пашот
prev
next
Суп з броколі та яйцем пашот

Інгредієнти:

  • броколі — 80 г;
  • морква — 20 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • картопля — 50 г;
  • вода — 0,5 л;
  • приправа Торчин® «10 овочів» — 1/2 ч. л.

Суп із броколі безумовно підійде тим, хто стежить за фігурою та дотримується правильного та здорового способу життя. Завдяки низькій калорійності та високій харчовій цінності, броколі дуже корисний.

Як приготувати суп з броколі?

Приготування броколі не займає багато часу, а значить і на суп із броколі знадобиться не більше 20 хвилин.

  1. Першим етапом необхідно очистити картоплю та моркву. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву краще кружальцями.
  2. Броколі поділяємо на невеликі суцвіття, а саме стебло нарізаємо кружальцями.
  3. Яйце пашот опускаємо в окріп в каструлю і через пару хвилин дістаємо з води.
  4. Картоплю варимо до напівготовності, потім додаємо морквину та броколі. Варимо три хвилини, додаємо приправу та ще готуємо пару хвилин.
  5. Перед тим, як подавати на стіл, додаємо зварене яйце.

Секрети приготування супу з броколі

Головний нюанс, який необхідно враховувати у приготуванні – це зберегти гарний колір під час варіння. Не переваріть суцвіття капусти, щоб не втратити насичений колір. Для броколі знадобиться 15 хвилин, щоб овоч був готовий.

Хтось вважає за краще їсти крем-суп з сухариками або грінками. Приготувати їх можна з часниковим ароматом або димком. Якщо додати молочні та вершкові продукти в суп, це надасть страві приємної текстури та ніжного смаку. Важливо залишити суп наполягати під закритою кришкою.

Не радимо варити броколі на бульйоні з м'яса, адже це може зіпсувати смак супу. Краще використати за основу овочевий бульйон, або ж звичайну підсолену воду. У випадку, якщо суп вийде занадто рідким, можна використовувати картоплю, крохмаль або обсмажене борошно, щоб його загуснути. Таким чином вдасться легко отримати приємну кремову текстуру.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися