Рецепти

Томатна сальса з тертою квасолею і жовтком

Приготуйте соус: кетчуп Торчин® «Лагідний» змішайте з гірчицею в зернах.
Лук і томати нарізати кубиками. Змішати з соусом і подрібненою зеленню.
Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!
Томатна сальса з тертою квасолею і жовтком
Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!
prev
next
Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!

Інгредієнти:

  • томати — 150 г;
  • ріпчаста цибуля - 50 г;
  • квасоля — 50 г;
  • зелень;
  • перепелине яйце — 1 шт.;
  • сіль, перець.

Для соусу:

  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г;
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» — 4 ч.л.

Сальса — це мексиканський гострий соус на томатній основі. Томатну сальсу можна використовувати як заготовку для інших страв, а також як діп-соус до начос, грінок або хлібців. Це також прекрасний варіант для раптової вечірки з друзями!

  1. Для початку, змішайте кетчуп Торчин® «Лагідний» разом з гірчицею Торчин® «Діжонська».
  2. Дрібно наріжте цибулю.
  3. Томати бланшируйте, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками.
  4. Змішайте нарізані овочі з соусом і подрібненою зеленню.
  5. Посипте тертою квасолею, зверху викладіть яєчний жовток.

Смачного!

Варіації приготування сальси

На смак сальса гостра, пікантна, тонизуюча із кисло-солодкими нотками. Готується цей соус із різноманітних інгредієнтів, таких як: помідори, цибуля, чилі, кінза, лайм, сіль та інші.

Ось декілька варіантів:

  1. Класична сальса з помідорів, цибулі, чилі, кінзи та лайма.
  2. Сальса верде: готується із зелених томатів або томатів томатільо, чилі, цибулі та кінзи.
  3. Сальса з манго: додається свіже або консервоване манго, помідори, цибуля, чилі та лайм.

Сальса чудово поєднується з гуакамоле та іншими мексиканськими стравами. Оберіть свій варіант сальси, який буде до вподоби вашій родині!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися