Рецепти

Томатний суп – Торчин ®

Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
Томатний суп
prev
next
Томатний суп

Інгредієнти:

  • приправа Торчин ® «10 Овочів» ‒ 1 ч. л.;
  • вершкове масло ‒ 80 г;
  • цибуля ріпчаста ‒ 1 шт.;
  • часник ‒ 2 зубчика;
  • томатна паста ‒ 1 ст. л.;
  • помідори ‒ 5 шт.;
  • цукор  ‒ 1 ч. л.

Томатний суп популярний у багатьох кухнях світу і є одним із найпоширеніших супів. Він має густу текстуру та насичений смак, якщо ви шукаєте простий і смачний спосіб насолодитися їх яскравим смаком, то рецепт томатного супу – ідеальне рішення.

Цей рецепт ідеально підійде поціновувачам томатів, універсальний до будь-якого сезону року. А щоб надати йому ще більше насиченості та смакових відтінків, рекомендуємо доповнити страву приправою Торчин ® «10 Овочів».

Томатний суп: етапи приготування

Щоб насолодитися цією першою стравою, вам потрібно витратити мінімум часу та сил:

  1. У великій каструлі розтопіть масло на середньому вогні.
  2. Потім додайте нарізану цибулю і обсмажте її до м'якості та прозорості, приблизно 5 хвилин.
  3. Подрібніть часник і обсмажте його ще 1 хвилину разом із цибулею.
  4. Додайте томатну пасту і помішуйте протягом 1 хвилини, щоб усі інгредієнти добре змішалися.
  5. Наріжте помідори кубиком і додайте в каструлю. Продовжуйте готувати на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, доки помідори не стануть м'якими.
  6. Додайте приправу 10 Овочів ® від Торчин ®. Вона зробить ваш томатний суп більш запашним, а смак страви стане ще більш насиченим.
  7. Додайте ложку цукру, розмішайте та залиште суп готуватися на 15 хвилин.
  8. Використовуйте ступку або блендер, щоб подрібнити суп до гладкої консистенції. Якщо ви віддаєте перевагу більш грубій текстурі, можете пропустити цей крок.
  9. Подавайте гарячий томатний суп зі шматочками твердого сиру та базиліку.

Секрети приготування томатного супу

Томатний суп – це смачна та легка у приготуванні перша страва. Його можна їсти як у холодному вигляді, так і гарячим, а інгредієнти для приготування дуже варіативні в залежності від рецепту, за яким ви готуватимете томатний суп.

Для створення першої страви можуть використовуватись консервовані або свіжі томати. Вони перетираються пюре або розрізаються на невеликі шматочки. У сучасному ритмі життя великою популярністю користується консервований томатний суп, що дозволяє заощадити трохи часу.

Щоб посилити смак помідорів, використовуються різноманітні трави та приправи. Часто томатний суп заправляється сметаною і подається із закусками у вигляді крекерів, копченого м'яса чи сиру.

Томатний суп: варіанти приготування

Багато варіацій томатного супу дозволяє кожному знайти свій ідеальний варіант цієї страви.

Ось кілька рецептів, з яких ви зможете вибрати найбільш підходящий вам:

1. Іспанський холодний суп гаспачо – крім помідорів вам знадобляться болгарський перець, часник, французький багет, оливкова олія, приправи до смаку, свіжі огірки та цибуля.

2. Томатний суп з травами – немає нічого кращого за першу страву з запашними травами. Для приготування вам знадобляться: свіжі помідори, цибуля, томатна паста, оливкова олія, орегано, базилік і розмарин, чебрець, чебрець, а також приправи до смаку (сіль і чорний мелений перець).

Вибравши один із цих рецептів, ви зможете насолодитися смачним та ситним томатним супом, який стане чудовим вибором для обіду чи вечері.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися