Рецепти

Тріска з овочами Вок

Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
Тріска з овочами вок
prev
next
Тріска з овочами вок

Інгредієнти:

  • філе тріски — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • болгарський перець — ½ шт.;
  • яблучний оцет — 1 ст. л.;
  • соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро — 100 мл;
  • тертий імбир — 1 ч. л.;
  • кукурудзяне борошно — 2 ст. л.;
  • олія для смаження — 50 г.

Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро. Гастрономічне задоволення гарантовано!

  1. Філе тріски промокніть серветками від вологи та замаринуйте в соєвому соусі Торчин® «З імбиром» Новаро на 30 хвилин.
  2. Овочі наріжте соломкою.
  3. Мариноване філе пропаніруйте в кукурудзяному борошні й обсмажте на пательні з двох сторін. Спочатку шкіркою догори (для того, щоб філе не згорнулося трубочкою), потім переверніть шкіркою донизу і доведіть до готовності.
  4. Зніміть філе тріски на серветку.
  5. Цибулю та моркву покладіть в розпечений вок і швидко обсмажте протягом 30 секунд, потім додайте решту овочів й обсмажте ще 1 хвилину.
  6. Додайте тертий імбир, соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро і яблучний оцет — готуйте 2 хвилини і знімайте.
  7. Подавайте рибу з овочами одразу!

Варіації приготування тріски:

Спробуйте ці прості рецепти смачних та ароматних страв з тріскою:

  1. Тріска з лимоном та зеленню:

Обсмажте тріску на пательні в оливковій олії.

Додайте сік половини лимона.

Посипте свіжою петрушкою та базиліком перед подачею.

  1. Печена тріска з овочами:

Покладіть тріску у форму для запікання.

Додайте нарізані овочі: картоплю, моркву та цибулю.

Полийте оливковою олією та запікайте до готовності.

  1. Тріска з томатним соусом:

Обсмажте тріску на пательні.

Додайте томатний соус, часник та оливкову олію.

Тушкуйте до готовності.

  1. Тріска в кунжуті:

Обсмажте тріску, обсипану кунжутом, на розігрітій пательні.

Подавайте з соєвим соусом та свіжим імбиром.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися