Інгредієнти:
- філе тріски — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- болгарський перець — ½ шт.;
- яблучний оцет — 1 ст. л.;
- соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро — 100 мл;
- тертий імбир — 1 ч. л.;
- кукурудзяне борошно — 2 ст. л.;
- олія для смаження — 50 г.
Створіть собі та близьким особливий настрій, приготувавши страву східної кухні — тріску з овочами вок. Щоб овочі вдалися соковитими, ароматними та неймовірно смачними, обов’язково додайте соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро. Гастрономічне задоволення гарантовано!
- Філе тріски промокніть серветками від вологи та замаринуйте в соєвому соусі Торчин® «З імбиром» Новаро на 30 хвилин.
- Овочі наріжте соломкою.
- Мариноване філе пропаніруйте в кукурудзяному борошні й обсмажте на пательні з двох сторін. Спочатку шкіркою догори (для того, щоб філе не згорнулося трубочкою), потім переверніть шкіркою донизу і доведіть до готовності.
- Зніміть філе тріски на серветку.
- Цибулю та моркву покладіть в розпечений вок і швидко обсмажте протягом 30 секунд, потім додайте решту овочів й обсмажте ще 1 хвилину.
- Додайте тертий імбир, соєвий соус Торчин® «З імбиром» Новаро і яблучний оцет — готуйте 2 хвилини і знімайте.
- Подавайте рибу з овочами одразу!
Варіації приготування тріски:
Спробуйте ці прості рецепти смачних та ароматних страв з тріскою:
- Тріска з лимоном та зеленню:
Обсмажте тріску на пательні в оливковій олії.
Додайте сік половини лимона.
Посипте свіжою петрушкою та базиліком перед подачею.
- Печена тріска з овочами:
Покладіть тріску у форму для запікання.
Додайте нарізані овочі: картоплю, моркву та цибулю.
Полийте оливковою олією та запікайте до готовності.
- Тріска з томатним соусом:
Обсмажте тріску на пательні.
Додайте томатний соус, часник та оливкову олію.
Тушкуйте до готовності.
- Тріска в кунжуті:
Обсмажте тріску, обсипану кунжутом, на розігрітій пательні.
Подавайте з соєвим соусом та свіжим імбиром.