Рецепти

В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН®

В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.
В'єтнамський бан-ми готовий!
Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.
Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.
В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН®
prev
next
В'єтнамський сендвіч бан-ми — ТОРЧИН®

Інгредієнти:

  • Паштет — 120 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 40 г
  • Моркова — 50 г
  • Солоний огірок - 30 г
  • Солодка булка — 1 шт.
  • Кінза — 10 г
  • Зелена цибуля— 10 г
  1. Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.

  2. Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.

  3. В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.

  4. В'єтнамський бан-ми готовий!

Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися