Рецепти

Запечена куряча грудка з овочами

Підготуйте всі інгредієнти.
Болгарський перець і моркву нарізати брусочками.
 Овочі обсмажити на олії з подрібненим часником, трохи посолити й поперчити. Додати 100 г кетчупу, перемішати. Викласти на деко.
Змішати 1 ложку кетчупу з тертим зубком часнику й подрібненою зеленню. Замаринувати грудинку на 30 хвилин. Мариновану грудинку обкачати в кукурудзяному борошні й обсмажити до рум’яної кірочки. Потім викласти на подушку з овочами. Запікати в духовці до готовності протягом 20 хвилин.
Смачного!
Запечена куряча грудка з овочами
prev
next
Запечена куряча грудка з овочами
60 хв
2

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г;
  • куряча грудка — 1 шт.;
  • червоний болгарський перець — ½ шт.;
  • жовтий болгарський перець — ½ шт.;
  • стручкова квасоля — 50 г;
  • морква — 1 шт.;
  • олія — 30 мл;
  • базилік — 10 г;
  • сіль, перець — за смаком;
  • часник — 2 зубчики;
  • кукурудзяне борошно — 1 ст. л.

Запечена куряча грудка з овочами – повноцінна вечеря, що не вимагає гарніру. В нашому рецепті ми використовуємо для панірування не пшеничне, а кукурудзяне борошно. Завдяки цьому скоринка стає неймовірно хрусткою. Це як улюблені нагетси, тільки краще! А щоб усередині курочка зберегла свою м'якість і соковитість, ми замаринували її в кетчупі Торчин® "Лагідний" з пікантним часником й подрібненою зеленню.

  1. Підготуйте всі інгредієнти.
  2. Болгарський перець і моркву наріжте брусочками.
  3. Овочі обсмажте на олії з подрібненим часником, трохи посоліть та поперчіть. Додайте 100 г кетчупу Торчин® «Лагідний» та перемішайте.
  4. Викладіть все на деко.
  5. Змішайте 1 ложку кетчупу з тертим зубчиком часнику й подрібненою зеленню та замаринуйте грудку на 30 хвилин.
  6. Мариновану грудку обкачайте в кукурудзяному борошні й обсмажте до рум’яної скоринки. Потім викладіть на овочеву подушку.
  7. Запікайте в духовці до готовності протягом 20 хвилин.

Смачного!

Варіації рецептів з курячою грудкою

Ці рецепти допоможуть вам приготувати соковиту та смачну курячу грудку з різноманітними начинками та паніровками:

  1. Запечена куряча грудка з лимоном та травами:
  • Розтопіть вершкове масло та додайте сік лимона та трави (розмарин, чебрець, базилік).
  • Посоліть та поперчіть курячу грудку, залийте отриманою сумішшю.
  • Запікайте в духовці при 180°C протягом 25-30 хвилин.
  1. Запечена куряча грудка з гірчично-медовим маринадом:
  • Змішайте гірчицю, мед, соєвий соус та часник.
  • Замаринуйте курячу грудку та запікайте в духовці при 180°C протягом 25-30 хвилин.
  1. Запечена куряча грудка з сиром та помідорами:
  • Покладіть курячу грудку на пергамент, посипте сиром та нарізаними помідорами.
  • Приправте сіллю, перцем та сушеними травами.
  • Запікайте в духовці при 180°C протягом 25-30 хвилин.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися