Інгредієнти:
- Бульйон або вода – 630 г
- Цибуля ріпчаста – 360 г
- Цибуля-порей – 150 г
- Майонез Торчин® «Європейський» – 150 г
- Вершкове масло – 60 г
- Хліб (сухарики) – 15 г
- Сіль, цукор, перець, коріандр, чебрець – по 3 г
- Часник – 2 зубчики
- У сотейнику карамелізувати цибулю-порей: обсмажити її на вершковому маслі, додати цукор і протушкувати.
- Спеції потовкти в ступці з часником. Цибулю ріпчасту посипати спеціями та запекти у фользі при температурі 180° С.
- До запеченої та карамелізованої цибулі додати майонез Торчин® "Європейський" та воду. Збити у блендері до однорідної текстури, а після протерти через сито.
- При подачі посипати обсмаженими сухариками
Цибулевий суп – годрість французької кухні. Ця страва стане справжнім відкриттям не тільки через свій ніжний вишуканий смак, а й через велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, що містить цибуля. Готуйте правильно та корисно!