Рецепти

Запечена форель з зеленим перлотто

Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
Запечена форель з зеленим перлотто
prev
next
Запечена форель з зеленим перлотто

Інгредієнти:

  • форель – 1 шт.;
  • лимонна гірчиця з медом Торчин® – 130 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • базилік – 20 г;
  • листя шпинату – 50 г;
  • петрушка – 20 г;
  • перловка відварена – 250 г;
  • вино – 20 г;
  • цибуля ріпчаста – 40 г;
  • масло вершкове – 50 г.

Форель, запечена у духовці з перлотто – оригінальна та водночас ситна італійська страва. М'який смак та приємна солодкість лимонної гірчиці Торчин® ідеально поєднується із ніжним смаком риби та морепродуктів. Духмяний базилік, шпинат та вино - традиційні інгредієнти соусів і заправок середземноморської кухні - нададуть страві палкого італійського темпераменту. Впевнені, цей оригінальний рецепт переверне вашу уяву про рибні страви та стане одним із улюблених. Як приготувати форель з перлотто? Просто начинити рибу зеленим пюре, як описано у рецепті, й запекти!

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Форель змастіть лимонною гірчицею та залиште на 30 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. Приготуйте начинку: петрушку, шпинат, базилік бланшуйте та перетріть в однорідне пюре.
  5. Цибулю ріпчасту дрібно наріжте та пасеруйте на вершковому маслі до прозорості. Додайте вино та перловку – томіть 5 хвилин, помішуючи. Додайте зелене пюре та перемішайте.
  6. Форель начиніть перловкою, викладіть на пергамент. Запікайте при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.

Смачного!

Варіації приготування форелі

Форель – популярна страва в багатьох сім’ях. Ми пропонуємо вам декілька цікавих варіантів приготування форелі, щоб урізноманітнити ваш раціон:

  • Форель з гірчицею:

Змішайте гірчицю, мед та соєвий соус для маринаду. Замаринуйте форель та запікайте в духовці при 180°C протягом 15-20 хвилин, регулярно обмащуючи маринадом.

  • Смажена форель з лимоном і маслом:

Посоліть та поперчіть форель, обсмажте на сковороді на олії до золотистої скоринки. Додайте лимонний сік та масло у пательню та готуйте ще кілька хвилин.

  • Форель у фользі з горішками та маслом:

Підготуйте форель та додайте до неї горішки, масло та приправи. Загорніть у фольгу та готуйте на грилі або в духовці близько 15-20 хвилин.

За цими рецептами ви зможете приготувати смачну та соковиту форель на свій смак.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися