Рецепти

Смажені вареники зі свининою

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Грудинку нашпигувати часником, посолити, поперчити, натерти майонезом. Викласти у форму для запікання з морквою, цибулею та лавровим листком, додати води. Накрити щільно фольгою і запікати в духовці 2,5 години за температури 160 градусів. Дати охолонути.
Для тіста: змішати тепле молоко, сіль, борошно, майонез і замісити тісто. Замотати в плівку й поставити на 30 хвилин відпочивати на холод.
М’ясо з овочами подрібнити виделкою та ножем.
Розкачати тісто завтовшки 3 мм. Витиснути круги. У центр покласти начинку, защипнути.
Вареники смажити в олії до готовності 2-3 хвилини.
Подавати зі свіжим хрустким салатом і помідорами, соусом (соус «МОК»). Смачного!
Смажені вареники зі свининою
prev
next
Смажені вареники зі свининою
210 хв
3 порції

Інгредієнти:

  • свинина (грудинка) — 300 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • морква — ½ шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 50 г;
  • часник — 2 зубки;
  • вода — 200 мл;
  • салатні листки — 50 г;
  • помідори — 50 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • лавровий листок — 1 шт.
  • Тісто для вареників:
  • борошно — 1,5 склянки;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 1 ст. л.;
  • молоко — ½ склянки;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • олія — 350 мл.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Грудинку нашпигувати часником, посолити, поперчити, натерти майонезом. Викласти у форму для запікання з морквою, цибулею та лавровим листком, додати води. Накрити щільно фольгою і запікати в духовці 2,5 години за температури 160 градусів. Дати охолонути.

  3. Для тіста: змішати тепле молоко, сіль, борошно, майонез і замісити тісто. Замотати в плівку й поставити на 30 хвилин відпочивати на холод.

  4. М’ясо з овочами подрібнити виделкою та ножем.

  5. Розкачати тісто завтовшки 3 мм. Витиснути круги. У центр покласти начинку, защипнути.

  6. Вареники смажити в олії до готовності 2-3 хвилини.

  7. Подавати зі свіжим хрустким салатом і помідорами, соусом (соус «МОК»).

  8. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися