Рецепти

Смажений рис зі свининою по-тайськи

Смажений рис зі свининою по-тайськи
Смажений рис зі свининою по-тайськи
Смажений рис зі свининою по-тайськи
Смажений рис зі свининою по-тайськи
Смажений рис зі свининою по-тайськи
Смажений рис зі свининою по-тайськи
prev
next
Смажений рис зі свининою по-тайськи

Інгредієнти:

  • Яйця – 1 шт.
  • Рис – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 30 г
  • Морква – 30 г
  • Селера – 15 г
  • Гриби печериці – 25 г
  • Зелень – 5 г
  • Часник – 5 г
  • Свинина – 60 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 30 г
  • Соєвий соус – 50 г
  • Цукор – 10 г
  • Мед
  • Кунжут
  1. Сковороду змастити маслом та зробити омлет із 1-го яйця.
  2. Потім розрізати омлет на невеликі смужки. 3 Додати дрібно нарізані овочі та підсмажити на слабкому вогні.
  3. Додати смажену свинину, рис і, помішуючи, смажити 2-3 хвилини.
  4. Потім додати спеції, соус, кетчуп Торчин® «Лагідний» і смажити ще 1-2 хвилини.
  5. Подавати з кунжутом і зеленню.

Східна кухня – одна з найпопулярніших у світовій кулінарії. Будьте в тренді! З новими рецептами від Торчин® це дуже просто. Додайте до страви кетчуп Торчин® «Лагідний» і відчуйте смак, притаманний Таїланду, у себе вдома!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися