Борщ Борщ – вже давно перестав буду звичайною стравою. Це традиція, яку люблять усі українці, яка закохує у себе всіх іноземців. На кожній кухні борщ готують по-своєму, зі своїми секретами. Торчин® відкриває власний секрет приготування борщу – кетчуп Торчин® «Лагідний». Він надає страві особливого томатного присмаку та яскравого приємного кольору. Смачно!

Борщ

  • TOП

Опис:

Борщ – вже давно перестав буду звичайною стравою. Це традиція, яку люблять усі українці, яка закохує у себе всіх іноземців. На кожній кухні борщ готують по-своєму, зі своїми секретами. Торчин® відкриває власний секрет приготування борщу – кетчуп Торчин® «Лагідний». Він надає страві особливого томатного присмаку та яскравого приємного кольору. Смачно!

Інгредієнти:

80 хвилин, 5 порцій

Інгредієнти:

  • Бульйон – 1100 г
  • Картопля – 75 г
  • Морква – 40 г
  • Цибуля ріпчаста – 40 г
  • Буряк – 90 г
  • Яловичина – 90 г
  • Капуста – 75 г
  • Квасоля – 60 г
  • Перець болгарський – 30 г
  • Сметана – 25 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 120 г
  • Цукор – 12 г
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Лимонний сік – 15 г
  • Сіль, перець
  • Олія соняшникова
  • Мускатний горіх

Покрокова інструкція:

  • 1

    Відварити квасолю.

  • 2

    Нарізати буряк соломкою, замаринувати у соку лимона і обсмажити з додаванням цукру.

  • 3

    Приготувати бульйон із яловичини, лаврового листа та запашного перцю.

  • 4

    Цибулю та моркву нарізати соломкою та обсмажити з додаванням кетчупу Торчин® «Лагідний», солі та часнику.

  • 5

    Додати нарізану соломкою капусту.

  • 6

    В отриманому бульйоні відварити нарізану кубиками картоплю до напівготовності.

  • 7

    Потім додати обсмажені овочі та варити до готовності 10-15 хв.

  • 8

    Дати борщу настоятися 20 хв.

  • 9

    Подавати зі сметаною та зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків